Arbitrage…..

Onze oudste kleinzoon van 12 heeft een KNVB-examen gedaan om als scheidsrechter pupillenwedstrijden te mogen leiden. Hij heeft ook ’n écht scheidsrechterstenue, waarop ik laatst, op de borstzak, het embleem van de KNVB heb mogen naaien, want ik heb alle kleuren garen en z’n moeder beperkt zich zo’n beetje tot zwart en wit. En scheidsrechters met ’n zwart shirt zijn tegenwoordig zeldzaam.

Vanmorgen heeft ie z’n eerste wedstrijd gefloten. Volgens zijn moeder heeft hij dat goed gedaan en vond hij het erg leuk. Rooie kaarten hebben ze nog niet bij die pupillen dus die heeft ie ook niet hoeven uitdelen. Of ze wel gele hebben, weet ik niet, maar daarmee zal hij misschien ook zuinig zijn. Tenslotte moet je maandag wel weer naar school. Maar daar moet een echte scheidsrechter zich natuurlijk niks van aantrekken………

5 reacties op “Arbitrage…..

 1. fien

  maart 4, 2012 at 11:39am

  De pupillen zijn niet het probleem, meer de ouders. Stel je voor dat die hem dreigend staan op te wachten.

 2. els

  maart 4, 2012 at 1:17pm

  @fien: Hij woont in een heel vreedzaam dorp, hoor. Ik heb Stijn vanmorgen gesproken en hij zei, dat het bij die jonkies, jochies van zes, zeven jaar altijd leuk toegaat.Die zijn niet zo fanatiek en hun ouders ook (nog) niet.

 3. günstige kreditkarte für usa

  oktober 22, 2016 at 5:12pm

  Hello, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 4. Artis melayu skarang ni dah mcm artis non-malay jer dress-up..kadang tu smpi kite pn tak pasti dia ni melayu ke bukan..kadang tu ada yg ‘telebih sudah’ dr non-malay artis..ape kes?..bangga sgt dpt body cengitu smp kasi sume org tgk!

 5. wäre toll wenn der “Einführungstext” auch in deutsch erscheint nachdem man die Seite auf deutsch umgeschaltet hat.Es wäre toll wenn sich jemand findet der Maxim bei der Ãœbersetzung behilflich ist.Georg

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)