Kaartverkoop……

Nou hebben mijn jongste dochter en haar zoons kaarten voor de Wereldbeker Afstanden in Thialf komend weekend, heeft Sven Kramer afgezegd! Ze vinden dat wel balen, maar er zijn gelukkig nog genoeg kanjers over, om met Erica te spreken. Maar ik denk dat veel mensen de redelijk prijzige kaarten toch ook hebben aangeschaft om de kampioen te zien schaatsen en dan komt ie niet. Eigenlijk vind ik dat niet kunnen, maar ik ben dan ook geen topschaatser. Maar de kaartverkoop was al gestart en dan moet Thialf eigenlijk Kramer-korting geven of zo of tenminste een gratis kopje koffie.

Net zoals het ABN-Amro-tennis zoveel bezoekers heeft getrokken omdat Federer kwam. Die zei het trouwens ook zelf, dat hij vriend Krajicek graag een plezier wilde doen met een vol huis. Hij is zich zeer bewust van zijn waarde voor het publiek door zijn komst en daarmee voor de financiën van de organisator en zijn sponsors, die in het tennis toch al op een ander niveau liggen dan bij het schaatsen. Daar trekt Sven zich minder van aan, die verdeelt zijn krachten en bereidt zich voor op een nog belangrijker toernooi. Maar alleen de náám van Federer trekt al volle zalen. En oké: het feit, dat ie zo fantastisch speelt natuurlijk………

3 reacties op “Kaartverkoop……

  1. Jan

    februari 28, 2012 at 10:42am

    Kun je nagaan wat voetbalsupporters voelen die een tevoren betaalde seizoenkaart hebben en hun club keer op keer zijn schutteren.

  2. Ingrid

    maart 11, 2012 at 11:42am

    Maar het was erg gezellig hoor. Blauhuser dakkapel erbij, Davis en Skobrev gezien. De jongens waren tevreden.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)