Blind date……

Net 5 start vanavond met een nieuw programma: “Daten in het donker”. Mensen ontmoeten elkaar in het duister dus zonder de ander te zien. Er zijn drie sessies om elkaar beter te leren kennen en dan gaat het licht aan. Dan is het schrikken of misschien niet. Op zich is het een leuk gegeven om eens niet alleen maar af te gaan op uiterlijk.

Met een deel van zo’n procedure heb ik destijds met mijn blinde vrijer ook te maken gehad. Uiteraard eenzijdig, omdat ik hem wel zag en hij mij niet. En bij hem ging het licht niet aan. Hij zegt altijd dat ie gevallen is op mijn stem. De gevoelige rest kwam later.

Na meer dan vijftig jaar huwelijk is hij er inmiddels wel achter of dat slim was. Ik was en ben sowieso tevreden met mijn keuze. Daarom zal ik, hoewel hij dat ook uitstekend zelf kan, heel zorgzaam eens een lekker boterhammetje voor ‘m klaar gaan maken…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)