Tweet, tweet, tweet…het is lente…!

Zo eens per dag en dan niet eens op een van tevoren vaststaand moment, kijk ik op mijn telefoon even wat er alzo getwitterd wordt door de mensen, die ik “volg”. Veel prietpraat ook, hoor en héél veel waar ik niks van snap, omdat ik niet weet waar het over gaat. Want heel vaak is zo’n tweet dan een reactie op iets waar iemand anders, die ik niet stalk, het over heeft gehad.

Maar Peter Heerschop twittert vaak en ook dingen die voor mij leuk zijn. Zo vertelde hij van de week dat hij door het park liep, waar een mevrouw haar hondje toesprak, dat maar blééf blaffen! Toen hoorde hij haar zeggen: “En nou ben je stil, Simon of ik haal je batterijen d’r uit!” Dát vind ik nou leuk, zelfs als hij het zelf verzonnen zou hebben, want hij is tenslotte cabaretier. Maar hij woont in Amsterdam en daar hebben zelfs honden uitlatende vrouwtjes best wel humor.

Voor dat soort tweets volg ik Peter Heerschop dus. Zelf twitter ik nauwelijks. Ik beleef niet zoveel natuurlijk en het is ook zo, dat ik op weg naar de C1000 heus wel veel honden tegenkom, maar er zit zo zelden een geestige baas aan vast……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)