Bitterballen…….

Sombermans Maarten van Rossem zat gisteravond bij VI Oranje. Er was een kijker, die naar het programma sms-te: “Meneer Van Rossem, hoe kunt u zich zo verlagen door bij dit programma te gaan zitten?” Ik kon me zo’n reactie helemaal voorstellen. Vond ’t trouwens wel sportief van Genee, dat hij het mailtje voorlas. Maar ik had Van Rossem ook hoger ingeschat eigenlijk. Hij moet voor dit verschijnen behoorlijk betaald krijgen, dat kan niet anders.

Hij kan heel geestig uit de hoek komen, hoor, zoals ie op dat slome onderkoelde toontje, dat natuurlijk zijn handelsmerk is, veel zaken in de voetbalwereld relativeert en trefzeker te kijk zet. Dat kan ik zeer waarderen. Hans Kraay bleef trouwens wel ijzerenheinig “u” zeggen en ik vind dat ‘m dat siert. Maar Gijp had ’t niet echt naar z’n zin had ik ’t idee. In principe was er iemand leuker dan hij en dat steekt. Derksen zweeft er tussenin. Wil wel graag vriendjes zijn met de wetenschap, maar moet ook de lezers van z’n blad te vriend houden. Dat vind ik wel leuk om naar te kijken, die mannetjes van hoog, middelmatig en laag niveau. En zo bedien je een heel volk.

Nee, vrouwen zitten nooit aan tafel. Ja, Barbara Barend ’n keer, geloof ik, maar die is toevallig vrouw doordat ze ’n keer barend is geweest. Dus dat telt misschien niet. Verder zijn de vrouwen in dat programma alleen maar bedoeld om rond te lopen in belachelijke rokjes, met bier en bitterballen…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)