Keuringsdienst van jaren……..

De rijbewijskeuring voor ouden van dagen zit er weer op. Daarvoor was ik vanmorgen bij Zorgsaam. Op zaterdag en nog vroeg in de ochtend ook. Hopelijk kom ik nu ook nog door de ‘screening’ van het CBR, want daar moet ik nog even op wachten. Mijn rijbewijs verloopt pas eind oktober, maar ze doen er in Rijswijk nogal lang over om iemand uitsluitsel te geven over het feit of ie geschikt is om deel te nemen aan het dagelijkse verkeer.

Ze was erg aardig, hoor, die ook op zaterdag werkende keuringsarts van Zorgsaam. Maar weet je, je voelt je ’n beetje gehandicapt eigenlijk, nog recht van lijf en leden, nog helder van geest, alleen een dagje ouder. Dat is je enige euvel. Maar ja, dat ben ik. Ze komen nog genoeg krukken tegen, die nog willen rijden, terwijl ze dat beter niet meer kunnen doen. Die dokter zei het zelf. Dus ik zeur over die keuring, maar dat meen ik niet echt, hoor……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)