Schade…..

‘k Heb eigenlijk helemaal geen zin om het onderwerp voetbal ter sprake te brengen, hoewel ik natuurlijk wel even moet vertellen dat ik, toen het eerste Duitse doelpunt gevallen was, naar boven ben gegaan om even wat anders te doen. Ik kon er echt niet meer tegen en voelde dat e.e.a. niet goed was voor mijn gezondheid en mijn stemming in het bijzonder. En dan moet je je gewoon even verwijderen tot nut van het algemeen.

Het gepraat achteraf is zo mogelijk nog erger. Maar de oranje tompoezen even later waren best lekker en ach, de oranje vlaggetjes mogen ook nog wel even blijven hangen. We hebben tenslotte nog één kansje. Moeten die Portugezen wel meewerken natuurlijk. Gelukkig bakt die arrogante Ronaldo er ook niet veel van dus dat scheelt. Wie weet. Het zou wel typisch Van Marwijks zijn om weer te zwijnen. Daar kun je een kampioenschap heel dicht mee benaderen. En we moeten positief blijven, zegt iedereen. Het is nu trouwens wel lekker rustig overal, geen opwinding en zo. Dat is ook ‘ hárt’stikke goed voor je gezondheid, hoor………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)