Herkenbaarheid……

Nou ja, dit is dan nog herkenbaar......Tsjonge, dat was afkicken, zeg, zo’n tijd niet bloggen!  Maar ik ben d’r weer. Gemoderniseerd en wel. Ander systeem en een stuk makkelijker ook nog. De techniek staat voor niets en de onontbeerlijke hulp voor dit soort karweien ook niet. Het kostte veel tijd en werk, maar wat ik het leukste vind is, dat er eigenlijk aan ‘het uiterlijk’ niet zoveel is veranderd. Herkenbaarheid vind ik wel mooi. Er verandert al zoveel. Kom je in een winkel voor een oud vertrouwd artikel, dat je al jaren gebruikt en blindelings (!) kunt vinden, hebben ze ineens de verpakking veranderd! En waarom? “Dat wil de consument”, zeggen ze dan. Wat ze waarschijnlijk bedoelen is, dat ze er minder in stoppen, goedkoper verpakkingsmateriaal hebben gevonden of de firma die de spullen fabriceerde bestaat niet meer en heeft z’n naam verkocht aan een buitenlands concern. Daar heeft die eenvoudige klant die loopt te zoeken naar zijn oude vertrouwde product natuurlijk ook helemaal geen verstand van en die moet er maar aan wennen. Nou ja, gisteravond kwam ik in het restaurant waar we waren een oud-collega tegen, die mij twee, drie seconden lang aanstaarde en toen pas zei: “Hé, Els! Wat leuk!” Dus oeps,  hoe het met mijn eigen herkenbaarheid zit na twaalf jaar…….

1 reactie op “Herkenbaarheid……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)