Prins…..

Gôh, wat ’n gedoe, zeg, over de naaktfoto’s van die Engelse prins. En die mag trouwens z’n vriendenkring wel es nagaan, want daar kwam de publicatie vandaan. Maar wat is er eigenlijk mis met een naaktfoto? Een menselijk lichaam in de natuurlijke staat. Het was zeker warm op dat feestje van Harry. Kan toch?

Ik hoorde gisteren bij ‘De slimste mens’ dat Marian Mudder (Vera Prins in Baantjer)  van wat  haar fotoshoot in de Playboy had opgeleverd de aanbetaling van haar huis had gedaan. Dus als je niet al te lelijk bent,  ’n beetje bekend en het handig aanpakt kan je blootje je op een nette manier nog best wat opleveren ook. Maar Marian spéélde natuurlijk alleen maar dat ze Prins was…….

5 reacties op “Prins…..

 1. Cor

  augustus 31, 2012 at 10:17pm

  Zou Harry’s huis nog niet afbetaald zijn dan?

  • www kostenlose kreditkarte de

   oktober 19, 2016 at 5:18pm

   I went one simpler — Included in the $30 Premium annual fee to join FineArtAmerica.com (my favorite print-on-demand site) is a free, user-friendly website. Currently, I have my domain redirected toward it — art166.com.If I ever decide to leave FAA, I’ll just redirect the domain to my new site! This system has worked very well for me and is as affordable as it gets. -)

  • http://www./

   november 25, 2016 at 3:03am

   I’m typically to blogging and i in point of fact deference your content. The article has really peaks my interest. I’m free to bookmark your web locate and hold checking for brand rapid in mint condition information.

  • autoversicherung allsecure

   februari 2, 2017 at 5:01pm

   It's ridiculous, isn't it? Is he in full-day or half-day kindergarten? Here in Colorado, you have to pay for full-day so my son did half-day. I couldn't quite foot the bill for the whole day. Plus, I figured it was his last chance for a shorter day.

  • http://www./

   maart 1, 2017 at 3:02am

   Litle Buster mauvais ou décevant peut être mais on est quand même gâtes avec une dizaine de bon anime rien que pour cette saison, tout trouveras quelque chose qu’il aimeras

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)