Húp Henk!……

Dat er in de bevolkingsgroep waarin jij je bevindt iemand is, die voor je opkomt, is in principe natuurlijk helemaal niet verkeerd. Henk Krol van de Ouderenpartij lijkt me een bevlogen man.  De vandaag  jarige koningin zit ook in mijn leeftijdscategorie, ze is zelfs jonger dan ik, maar voor haar wordt wel gezorgd. Daar maak ik me geen zorgen over en Henk ook niet, denk ik.

Tweeëntwintig honderd personen hebben trouwens gezorgd dat er een portret kwam van de koningin. Uit de inzendingen is een keuze  gemaakt en in een expositie te zien  op Het Loo. Ze verwachten veel van de toeloop. Ik hoef er niet heen, vind het wel best. Eén keer Beatrix vind ik genoeg, hoef geen zaal vol.

Wat zouden ze trouwens met al die portretten doen, die d’r af moeten in alle gemeentehuizen, politiebureaus, rechtbanken en belastingkantoren? Of zouden ze in die laatste panden niet hangen? Daar moet trouwens wel een herdruk komen van alle dwangbevelen. Dat ze “In naam der Koningin”  je spullen komen weghalen kan niet meer. Wordt nog een flinke kostenpost met al die faillissementen.

Wij hebben de korting op ons pensioen al gemerkt deze maand. En het wordt misschien nog wel meer in april. Er is een brief aangekondigd. We zien het wel. Vanaf 30 april zijn we in ieder geval met z’n  zeventien miljoenen WA verzekerd……

 

 

1 reactie op “Húp Henk!……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)