Johan versus Johan…..

Derksen en Cruijff hebben een gesprek. Met de Arena als kleurig achtergrondje. Derksen vraagt en Cruijff legt omstandig uit, want zoals je weet: dat kan ie als geen ander. Over hoe hij bij Ajax z’n mensen uitzoekt bijvoorbeeld.

Hij gebaart naar Derksen: “Ik zeg tegen jou: laat eens zien wat je kan. Dat doe jij dan en dan weet ik meteen wat je niet kan, want dat laat je niet zien.”
Nou, geen speld tussen te krijgen, toch? De kern van deze uitspraak is er wel weer een voor een tegeltje, dacht ik…..

2 reacties op “Johan versus Johan…..

  1. adverse selektion kreditvergabe

    oktober 22, 2016 at 5:49pm

    Hi, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!

  2. http://www./

    november 15, 2016 at 9:58pm

    qu’est-ce que tu comprend pas dans… Sur la PHOTO il a l’air cave… pas lui qui est cave sti!S’il le prend personnellement c’est qu’il aime cette photo la et se trouve hot dessus, sinon c’est même pas supposer toucher le moindrement son égo…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)