Buurman…..

Vandaag overleed onze naaste buurman. Wie goed keek zag het al ’n poosje aankomen, zo moe als hij was, maar het ¬†ging nu toch wel snel. Ruim achtentwintig jaar woonden we naast elkaar en dat is een hele tijd. Het zal dus heel vreemd zijn en wennen worden dat hij er niet ¬†meer is. Voor zijn familie, maar zeker ook voor ons.

Zijn dochters kwamen ons vanavond de boodschap brengen en zij vertelden, dat ze als familie een fantastische en waardevolle laatste dag hadden beleefd met hun man, vader en grootvader. En dat is mooi als je dat kunt zeggen.

Hoewel hij niet zo beroemd is als de eveneens vandaag gestorven Nelson Mandela, zal zijn dood net zo intens worden betreurd…..

1 reactie op “Buurman…..

  1. Jenni

    december 7, 2013 at 12:07pm

    Ach mooi, in hetzelfde treintje naar boven als Nelson Mandela.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)