Jaar en dag…..

Zo, ik ben weer een jaar ouder. Hoef je helemaal niks voor te doen, gaat gewoon vanzelf. Gisteren was ik jarig en ’n zaterdag is daarvoor best een leuke dag. Iedereen heeft wat meer tijd en oma is dus uitgebreid bezichtigd.

Leuke mensen, gezellige cadeautjes en na zo’n lange dag slaap je ook nog es heerlijk! Ik werd vanmorgen tenminste nóg later wakker dan anders, terwijl ik normaal ook al niet zo’n vroege vogel ben. Je kunt natuurlijk ook zeggen, dat ik gewoon een lui varken ben, maar daar trek ik me niks van aan.

Over vogels gesproken: mijn gevleugelde tuinvriendjes hoeven zich geen zorgen te maken over hun wintervoorraad voer, want ik heb van verschillende mensen hartstikke leuk opgemaakt vogelvoer gekregen. Daar zijn ware kunstwerken bij. Nou hebben die vogeltjes vast geen verstand van kunst en alleen maar belangstelling voor de inhoud ervan, maar nu ziet het er nog reuzegezellig uit allemaal.

Ik zit ook fraai in de bloemen en ook daar word ik altijd blij van. December heet een feestmaand te zijn en die begint vandaag. Er is nog taart over dus wij gaan gewoon verder met waar we gisteren al aan begonnen waren…..

4 reacties op “Jaar en dag…..

 1. Jenni

  december 2, 2013 at 11:03am

  Heel hartelijk gefeliciteerd! Fijn dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad 🙂

 2. Irene

  december 3, 2013 at 9:06pm

  Tjee, en nu is het alweer de 3e. Alsnog hartelijk gefeliciteerd en nog veeeeele jaren!

 3. Arnoud

  december 13, 2013 at 9:31pm

  Ja, ik ben natuurlijk weer veel te laat. Ik had het veel te druk met allerlei dingen om mijn collega’s te lezen. En natuurlijk met de Zwarte Piet discussie, maar wie niet in Nederland?
  Nu toch maar nog een hartelijke felicitatie Els en nog vele mooie blogjaren in goede gezondheid toegewenst!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)