Op de woelige baren…..

.....Noosariver-cruise met de waterbus.....

…..Noosariver-cruise met de waterbus…..

Vandaag deden we een cruise. Over De Noosa-river . Het cruiseschip was de boot waarmee je van halte naar halte kunt varen, er kunt afstappen om even wat te gaan bekijken of boodschappen te doen en dan weer verder varen als ie weer langs komt. Gewoon de varende busdienst dus. Maar voor toeristen is het natuurlijk de manier om al varend van alles te zien vanaf het water. En de zon was er, de wind, goed gezelschap en een kapitein/stuurman, die van alles vertelde over van alles waar we langs kwamen. Op zo’n rustige Aussiemanier. Hij vlocht natuurlijk ook reclameboodschappen door zijn verhaal, want we voeren langs nogal wat etablissementen.

Wij zaten boven op de boot. Want we hadden geen zin om min of meer binnen te zitten al was de zijkant van de boot benedenĀ  wel open. Het gevolg was wind in de haren. Je moest niet boven gaan zitten als je net naar de kapper was geweest. We waren dus na een uur varen rozig van de zon en verward, van haar dan. Het was een erg leuke ervaring en we kunnen zeggen dat we op een cruise zijn geweest. Met het openbaar vervoer…..

1 reactie op “Op de woelige baren…..

  1. Paul

    februari 8, 2014 at 7:26pm

    Els, ik vind het heel erg leuk om jouw reisverslag hier mee te lezen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)