Lazy sunday…..

Toen we vanmorgen opstonden regende het.  “This will be one of those days….”, zei mijn zus. Wij vonden het wel leuk om te zien dat ze hier ook van die dagen hebben. Zoals  bij ons dus. En volgens de TV brandt het weer in South East Victoria en zou regen daar zeer welkom zijn. Maar dat valt helaas niet te regelen.

Wij hebben er een spelletjes-en puzzel zondag van gemaakt. Erg gezellig, vind ik. Bovendien ben ik een boek aan het lezen, dat mijn zus me gaf, over het leven van Patricia Neal, de vrouw van Roald Dahl. Een nogal wilde tante als ik het zo lees, die pas een beetje netjes werd toen ze met de schrijver trouwde. Ik heb ’t boek nog niet uit dus of ze dat ook bleef, weet ik nog niet. Maar je haalt je Engels weer es op, he, met zo’n boek. Op een zonloze zondag.

Ik heb trouwens leuke foto’s kunnen maken van de vogels in de tuin, die groter zijn dan bij ons en heel wat lawaaiiger ook. Ik moet nog opzoeken hoe ze allemaal heten. De magpies ken ik al. Maar leuke musjes hebben ze hier ook en dat was vertrouwd, want daar hebben we d’r thuis ook heel wat van in onze heg. En hun Australische neefjes zien er net zo uit, hoor…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)