Rechtspraak…..

De politierechter in Zwolle had gisteren een man voor zich van wie een vrouw uit Deventer beweerde dat hij haar in het gezicht had geslagen. Met een pollepel! Hij zei, dat zij hém juist had bewerkt door ‘m op zijn hand te slaan. Hij was daarna weggelopen en  had, de keukendeur waarschijnlijk, waar haal je anders zo gauw een pollepel vandaan, voor haar neus dichtgegooid en die had ze toen tegen haar gezicht gekregen. Met een bloedneus als gevolg. Ze deed aangifte en zo stonden ze gisteren dus voor de rechter. Die de man vrijsprak.

Kijk, dat zijn nog es zaken, hè? En dat haalt hier uiteraard de krant. Kom daar maar eens om in Den Haag en omstreken. Wij maken ons niet druk om Wilders met zijn uitspraken en met al die aangiftes tegen hem krijgt hij heel veel aandacht en dat vindt ie schitterend. Maakt hem niet uit wat de gevolgen zijn. ’t Mannetje geniet.

Nee, dan het Midden-Oosten des lands. Daar krijgen pollepels alle aandacht. Slim, hè…..?2607Pollepel.jpg.crop_display

 

 

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)