Strike…..

Bij het opruimen op zolder kwam ik dit schoonmaakstertje tegen. Jaren geleden eens gekregen van, ik denk, mijn jongste dochter. Die heeft  gevoel voor humor. We zullen wel een huishoudelijk gesprek hebben gehad of zo.

Met de landelijke staking van de schoonmakers, die nog steeds voortduurt omdat ze gelijk hebben, ook zonder FNV, vond ik haar wel toepasselijk vandaag. Ze mag ook niet weg, al zijn we nog zo aan het ruimen, en heb ik haar dus ook nog es  eigenlijk niet gemist.

.....de werkkleding is nogal veranderd.....

…..’this cleaner is on strike’ staat (niet erg duidelijk) op haar bordje …..

Mijn kloris en ik zijn niet on strike. Morgen komt de Kringloop langs om nog het een en ander op te halen dat niet in onze auto past…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)