Bezuinigingstip…..

Er doet op het moment een reclameboodschap de ronde op de radio, waarin een vrouw aan haar levensgezel vraagt:”Zeg schat, wat zullen we dit jaar doen met de vakantie?” Roept die man enthousiast: “Ik wil een rondreis!”  “En ik wil mijn eigen paradijs….”, zegt zij dan dromerig. Nou, die zijn er dus uit. Hij maakt die rondreis en zij blijft lekker thuis. Alstublieft mevrouw: uw eigen paradijs! (O, sorry, ik was die vier kinderen even vergeten…..)

.....de aarde is rond. 'n Reis is dus altijd een rondreis. Flauw, hè.....?

…..de aarde is rond. ’n Reis is dus altijd een rondreis. Flauw, hè…..?

3 reacties op “Bezuinigingstip…..

 1. Grietje

  juli 13, 2014 at 2:41pm

  Je hebt gelijk Els. Bij mij leest er niemand meer…. en ik lees van de weersomstuit ook hier niet. Maar of dat nu door facebook komt of door de drukte…

  Dat weet ik niet.

  Ik ga weer proberen om elke dag te posten. Op die manier werkt het en anders niet.

 2. Paul

  juli 16, 2014 at 3:41pm

  Grietje, de comment is een beetje offtopic ten opzichte van het stukje van Els. Als het gaat om de bezoekersaantallen, dan merk ik het ook. Ik blogde eerder onder mijn eigen naam in de periode 2002-2005 en toen was het makkelijker om aan bezoekers te komen. Tegenwoordig is dat lastiger. Dat ligt volgens mij vooral aan de hoeveelheid bloggers die tegenwoordig online zijn. Het is lastiger om op te vallen, en er zijn honderden bloggers die dagelijks bloggen en dus meer worden gevolgd.

 3. els

  juli 17, 2014 at 2:36am

  Inderdaad slaat het commentaar niet op mijn stukje, maar dat geeft natuurlijk niks. Het gaat erom blog or not to blog, that’s the question! Maar het fenomeen persoonlijk weblog moet toch maar niet verdwijnen door al die andere manieren van communicatie. Het leuke van een weblog is, dat je rustig na kunt denken over je verhaal en er geen hapsnapwerk van hoeft te maken. Ik vind het nog steeds leuk om te doen na bijna dertien jaar en wie dat waardeert komt toch wel langs, zelfs als dat zo nu en dan is. En dat waaardeer ik dan weer. 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)