Thuisblijvers…..

Vanmorgen vroeg is onze oudste dochter met haar gezin vertrokken naar Griekenland voor een vakantie. Met een vliegtuig. En ook de zonen van onze jongste dochter vertrekken deze week met hun vader en bonusmoeder naar Griekenland. Met een vliegtuig.

Natuurlijk gaat dat allemaal uitstekend. Onze oudste zoon brengt zijn zus en haar club altijd in hun eigen auto naar Schiphol en haalt ze na hun vakantie ook zo weer op. Zoals elk jaar komen ze gewoon lekker bruin en uitgerust weer terug na een paar weken. Niks aan de hand. Ik heb niet echt last van rare gedachten of zo, maar even gezucht heb ik wel.

Omdat je onwillekeurig toch denkt aan de mensen voor wie de situatie nét zo was en die er nu toch wel even anders voor staan. Ik heb een briefje gekregen van onze schoonzoon waar boven staat : “Voor de thuisblijvers”.

.....have fun!.....

…..have fun!…..

Met de tijden, vluchtnummers, telefoonnummers en het adres op ’t eiland waar ze verblijven.

En ik heb geroepen: “Veel plezier, hoor!”, want dat doen thuisblijvers altijd…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)