Mes op de keel…..

‘k Maak me oprecht zorgen om de relatie, die Joost Prinsen met zijn vrouw heeft.  Een aantal uitzendingen geleden onthulde hij in “Met het mes op tafel”, de quizz die hij presenteert, dat zijn echtgenote hem zeer dringend had geadviseerd niet meer te gaan zingen in het programma. Ze vond het helemaal niks meer. En dat was ik heel erg met haar eens. Een kraai doet het beter. Joost waagt zich van tijd tot tijd zelfs aan klassiek als het zo uitkomt, Schubert of zo.

......de kraai, een zangvogel.....

……de kraai, een zangvogel…..

Maar houdt ie er na zo’n echtelijk advies dan mee op? Welnee, hij zingt meer dan ooit. Dat is toch schaamteloos! En als ie ’t doet om z’n vrouw te pesten helemaal!  Alle ouderen, die wél weten wanneer het tijd is om iets niet meer te doen én mevrouw Prinsen natuurlijk, bied ik hierbij mijn excuus aan dat ik nog wel naar de quizz kijk. Ik vind quizzen volgen namelijk leuk. Dat is natuurlijk echt iets voor bejaarden, maar in mijn geval heeft niemand daar last van…..

4 reacties op “Mes op de keel…..

 1. Jenni

  september 23, 2014 at 11:10am

  Joost Prinsen’s zang lijkt inderdaad op dat van een schorre kraai maar na jouw verhaal denk ik meer aan een pestvogel 😉 Maar goed, meneer Prinsen heeft nogal wat credits opgebouwd bij mij dus zijn zang heeft nog iets aandoenlijks. Wat mij echter meer stoort is de zang van Milou Frencken, dat knerpt mij door de hersenpan 🙁

 2. Els

  september 23, 2014 at 2:04pm

  Bij het horen over jouw reactie op Milou Frencken riep mijn zoon: “Hoera! Een medestander!” Hij vindt haar meer dan verschrikkelijk. Tja, echt mooi is anders, maar vergeleken met opa Prinsen, die zeer van haar gecharmeerd is, zoals hij haar altijd aankondigt, vind ik het dan wel weer meevallen. Gelukkig zijn het altijd maar hele korte fragmentjes, die de kandidaten moeten raden…..

 3. Jenni

  september 25, 2014 at 9:44am

  Ben ook blij dat ik een medestander heb 🙂 Toch ben ik blij dat zo’n soort programma nog altijd mogelijk is op de Nederlandse televisie; beetje kneuterigheid zo af en toe mag best (ook voor niet-bejaarden 😉 )

 4. Wieneke

  september 26, 2014 at 5:45pm

  Helemaal mee eens. Het is een leuke quiz, maar dat zingen…….. brrr!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)