Een klap…..

.....wel indrukwekkend natuurlijk en ik hoop dat het helpt.....

…..wel indrukwekkend natuurlijk en ik hoop dat het helpt…..

Nummer veertien mag niet mopperen over gebrek aan medeleven voor het feit dat hem, net zoals dat bij vele anderen het geval is, die afschuwelijke ziekte heeft getroffen. In alle stadions werd in de veertiende minuut door het publiek geapplaudisseerd. Geklapt zou ik liever zeggen, want applaus vind ik iets anders dan geklap.

Mensen, die op een bewonderenswaardige manier met de diagnose en de ziekte omgaan, verdienen applaus. Dat is een prestatie, waarvoor je geen beroemde voetballer hoeft te zijn. Klappen om je medeleven te betuigen is toch anders. Meeleven, dat kan ook door er te zijn voor iemand, die het overkomt. Dat is pas een klapper. Vind ik dan…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)