Eigenaardig…..

Er stond vanmorgen in onze krant een bericht, dat we een beetje raar vonden. Er stond boven “Mijn auto is al drie maanden niet gestolen.” Nu ging het om een mevrouw met zo’n 45-kilometerautootje, die al aan haar vierde vervoermiddel bezig is, omdat de vorige drie uit de (beveiligde) parkeergarage waren ontvreemd. Ze woont in een vrij nieuw appartementengebouw.

De woningbouwvereniging waarvan ze huurt heeft allerlei beveiligingsmaatregelen getroffen, elke keer als er weer een was verdwenen, maar mevrouw haalde ook steeds de krant omdat ze die onvoldoende vond. Ze legde nogal eens de nadruk op haar ‘onveilige’ gevoel qua woongenot. Het wás natuurlijk ook raar, dat ze elke keer weer de klos was. De politie heeft wel een idee, in welke hoek men de dader moet zoeken, maar heeft volgens eigen zeggen een ‘heterdaadje’ nodig. Er is dus nog niemand opgepakt. Oók raar eigenlijk, maar dat terzijde.

Een beveiligingsfirma heeft gezorgd dat haar autootje nu een track and trace-systeem heeft. Mevrouw zegt, dat ze tóch gaat verhuizen. Ze betuigt, alweer in de krant, haar wát? Ongenoegen, spijt, verbazing, gebrek aan aandacht, omdat haar auto nu al drie

.....welk nummer? Geheim.....

…..welk nummer? Geheim…..

máánden niet is gestolen? Wees blij, zou ik zeggen. Er is door veel mensen moeite gedaan om dat te voorkomen. Weet je, misschien zit ze wel in een 45-kilometerautootjes-syndicaat. Je weet het tegenwoordig allemaal niet meer met van die ouwe dames en hun connecties…..

2 reacties op “Eigenaardig…..

  1. Paul

    oktober 18, 2015 at 2:44pm

    Ik vraag me af of er niet meer begerenswaardige auto’s in die garage stonden dan.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)