Druk…..

.... koffie (thee mag ook) met gratis goeie raad.....

…. koffie (thee mag ook) met gratis goeie raad…..

Het is druk aan de hemelpoort. Dat stel ik me tenminste zo voor. Zoveel verschillende soorten mensen met ook verschillende geloofsovertuigingen die zich daar moesten melden, terwijl ze dat nog lang niet van plan waren. Dat wordt nog een hele uitzoekerij. Er zitten er ook tussen, die die aanmeldingsplannen willens en wetens wél hadden.Ik hoop dat die eventjes apart wordt gevraagd naar de redenen daarvan, want dat het er zo druk is hebben zij wel veroorzaakt. En of ze daar een adequaat antwoord op kunnen geven, kun je je afvragen. Dat kunnen ze bij leven al nauwelijks met hun gehersenspoelde hoofden en pas als je dood bent weet je of het al de ellende waard was.

Ik ben niet bang geworden, hoor, wel geschokt over zoveel onzinnig geweld en de machteloosheid dat je daar als enkeling helemaal niks tegen kunt doen. Alleen maar opgelucht zijn als het je niet treft. Je leest de krant, je ziet de foto’s van de gewonden, die dan wel niet dood zijn, maar van wie hun leven is verwoest. Iedereen wens ik sterkte met welk verlies dan ook. Verder wordt er op hoog niveau gepraat, gepraat, gepraat en ook daaraan kun je als enkeling niks bijdragen. Alleen maar afwachten wat dat gepraat oplevert. En ook daarmee wens ik iedereen veel sterkte.

En ach, nou is Johan Cruijff ook nog dood. Hij kan zo door, wordt niet ondervraagd, want hij gaat natuurlijk regelrecht naar de voetbalhemel en ontmoet daar alle grote hemelse voetballers die daar al zijn. Maar hier beneden zullen we nooit meer zijn soms moeilijk te volgen uitspraken horen, hoewel er daar wel een paar onsterfelijk van zijn natuurlijk. Wat dat betreft heeft het nadeel, dat je als beroemd icoon wel kunt sterven, toch nog ’n voordeel…..

6 reacties op “Druk…..

 1. various auto insurance quotes

  oktober 5, 2016 at 6:02pm

  Minuakin mietityttää tuo “hippihammastahnojen” fluorittomuus. Oen ymmärtänyt että fluoria kuitenkin tarvitaan. Mielelläni käyttäisin itselläni ja lapsellani hippitahnaa, nykyinen Pepsodent kun ainakin omaa suutani ja huulia kuivattaa kovasti. Ja lapseni on 2-vuotias joten käytännössä pesun aikana nielee tahnaa aika paljon. Osaako joku siis sanoa sisältäisikö joku “hippitahna” fluoria?

 2. ergo kfz versicherung erfahrungen

  oktober 12, 2016 at 5:31pm

  Wat heb je het prachtig gedecoreerd Saskia…..je boom vind ik heel mooi en het kastje die vind ik super……leuk idee trouwens dat je die wildkroon zo mooi hebt versierd, ik heb er ook een precies de zelfde,Lieve groet….elly.

 3. http://www./

  november 14, 2016 at 3:33am

  , it is the parents’ choice and I respect that. Now to IDIOT WTJ, there are SEVENTEEN towns (cities) in the US with the name Camden, including the very picturesque Camden, Maine. The Lacheys as well as the Cutlers probably researched names in the many books of baby names before choosing the name Camden.

 4. http://www./

  november 14, 2016 at 10:09pm

  Ta, mas e o Wii??? Falando falando falando de velharia, e o Wii que tu queres 3, nao fala nada!Estava pensando em me dar um de natal, mas nunca fui gamer, nunca me interessei por isto. Eu to esperando pra ver o que pessoas como eu acham do Wii, mas tenho a impressao que apenas gamers compram mesmo…

 5. Tom, that’s an excellent question I asked myself very often before I started twittering. For me as a writer it’s a way to express myself and to add content for my blog. For me as a reader it’s a way to stay in tough with people all over the world on a much personal scale. And yes, oftentimes it’s just SMS gone mad. That’s why I turned off SMS-notifications.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)