Goed kauwen…..

.....dat wéét ik toch allemaal nog niet.....

…..dat wéét ik toch allemaal nog niet…..

Toen we vanmorgen met onze oudste dochter aan de koffie zaten, vertelde ze een voorval, waar ik helemaal blij van werd. Ze fietste haar straat uit en moest wachten vanwege een stilstaande graafmachine of een tractor, ik was d’r niet bij dus ik weet het niet precies. Maar wel een ding met van die gróte wielen. Hij stond daar omdat de bestuurder midden op de weg een jong kauwtje voor zijn voertuig had.

De ouders van het beestje zaten boven in een boom heftig te krassen dat ie aan de kant moest, dat jong, maar dat deed ie niet. Onze dochter stapte van haar fiets, klapte in haar handen om hem in beweging te krijgen, maar kennelijk had hij net vliegles nummer één gehad en wachtte op instructie voor les nummer twee. Tenslotte hipte hij ónder de machine en dat schoot niet erg op natuurlijk.

De chauffeur zei tegen Karin: “Ik rij langzaam weg, kijk jij even of het goed gaat?” Hij zette zijn apparaat in beweging en inderdaad ging het tussen die grote wielen door allemaal goed. Een kauwtje gered. Brede lach van iedereen, duimen omhoog naar elkaar en iedereen weer aan en naar z’n werk.

Piepklein verhaaltje, maar leuk, toch…..?

.....zoiets dus.....

…..zoiets dus…..

1 reactie op “Goed kauwen…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)