Ballerina’s…..

In Amsterdam speelde een rechtszaak over het ontbreken van een openbaar toilet waar een studente gebruik van had kunnen maken als er een in de buurt geweest was. Toen ze op springen stond plaste ze wild en werd bij ontdekking bekeurd. Honderdveertig euro. Ik zou willen zeggen over dat bedrag : “zo, gaat u even zitten!”, maar dat was nou net het probleem. De vrouw was boos en schakelde een Limburgse advocaat in. Niet zozeer om die boete, maar gewoon omdat vrouwen in zo’n geval maar moeten zien hoe ze het droog houden. Mannen hebben het wat dat betreft wat eenvoudiger qua lichamelijke constructie én voorzieningen.

De Amsterdamse rechter vond, dat er in dit geval geen sprake was van overmacht. De plasdame had naar een mannenurinoir kunnen gaan, zei hij. Limburgers hebben humor, dat is bekend. ( Kijk naar Wilders, er is altijd wat te lachen met die man!) Zo zei deze advocaat, Jack Jetten, Sjaak op z’n Limburgs en hij is 72, dat de rechter met deze totaal idiote uitspraak “een aardig inkijkje gaf in zijn kennis van de vrouwelijke anatomie. Het merendeel van de vrouwen zonder balletopleiding zou het in zo’n Amsterdamse plaskrul niet lukken zonder te knoeien.” Hij vond de prijs voor een illegaal menselijk plasje trouwens erg hoog, terwijl honden overal gratis hun gang kunnen gaan.

In zijn eigen Limburg, waar hij fractievoorzitter is van de Lokale Partij Groot-Nuth, is hij een actie gestart om openbare toiletten voor mannen én vrouwen langs een wandelroute te krijgen. Hij was geïnspireerd door het vonnis in Amsterdam, zei hij. De man is al aardig op leeftijd en dan moet je zelf misschien ook wat vaker. Dus de juiste politicus voor zoiets…..

.....hoe openbaar wil je het hebben? Naar dit wildplassen komen jaarlijks duizenden mensen kijken.....!

…..hoe openbaar wil je het hebben? Naar dit wildplassen komen jaarlijks duizenden mensen kijken…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)