Dus…..

Mijn kerstwens is heel eenvoudig: maak er wat van, dit mega-kerstweekend. Je hebt alle tijd. Wij hebben dat meestal altijd, omdat we al zoveel tijd achter de rug hebben. ’n Voordeeltje. Op m’n gemak deze week ons huis kersterig gemaakt. Ik hou wel van dat gefrutsel en maak het niet te gek, hoor! Veel kaarsjes gaan er doorheen dezer dagen en dat vinden we gezellig.

Zelfs mijn kloris, die er niks van ziet ‘voelt’dat het gezellig is, zegt ie. Nou, dat is toch mooi, dan heb je eer van je werk. Al moet hij rekening houden met de kerstboom, die natuurlijk in de weg staat, zoals elke kerstboom. Maar hij heeft een piano als richtlijn om langs te lopen dus er gaat nooit iets mis.

Het is al druk in de winkels dus ook met de economie is niks mis. Dat is mooi, al kregen we een brief van het pensioenfonds dat ze volgend jaar niet aan indexeren doen. Maar ook niet aan korting dus we mopperen niet. Als we nou ook nog gezond blijven is er met ons niets aan de hand. Ik las vandaag in een rouwadvertentie, dat de familie van een overledene zei: “Hij is maar 78 geworden.” Kijk, wen d’r maar aan, mensen! Dat vinden ze dus jong, ha, ha!

We gaan het dus maar lekker rustig aan doen. De familie zien we weer op verschillende locaties. Behalve onze oudste kleinzoon, die met de kerst moet werken. Ja, horeca, hè, dan heb je dat. Het is een chic restaurant waar ie werkt, dus hij eet navenant. Hij heeft gelukkig een kerstvakantie om uit te rusten.

Prettige dagen iedereen, keep calm and carry on…..!

.....dit vind ik nou een leuke boom.....'n echte en met kransjes d'r in.....en zonder pakjes.....

…..dit vind ik nou een leuke boom…..’n echte en met kransjes d’r in…..en zonder pakjes…..

1 reactie op “Dus…..

  1. Jenni

    december 24, 2017 at 4:20pm

    Fijne dagen voor jou en de jouwen, geniet er maar van!
    Warme groet,
    Jenni

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)