Toast met kaviaar…..

.....chic hapje.....

…..chic hapje…..

‘k Had een mailtje van mijn Australische zus, die met haar partner in een “retirementvillage” woont. We waren er een paar jaar geleden dus we weten hoe het er daar uitziet en wat voor mensen er wonen. De meesten hoeven niet op een Australische dollar te kijken en waarschijnlijk op geen enkele soort pecunia.

Ze schreef, dat ze dit weekend een Street Christmas Party hebben. Neemt iedereen een fingerfood platter mee. Sommige mensen, die volgens mijn zus toch niks anders te doen hebben, overdrijven dat een beetje. Kaviaar op toastjes, ingewikkelde zelfgebakken pasteitjes en verder dure delicatessen. Ze zegt, dat ze zelf een tastbaar soort fingerfood platter heeft gefabriceerd, die er heel smakelijk uitziet. Ook eenvoudig om te happen, zegt ze, “want ik ben natuurlijk niet de enige met een kunstgebit.”

Iedereen moet ook een festive hat op. Ze vertelt, dat ze best een paar aardige hoedjes heeft. Daarvan zoekt ze wel een uit, gaat in de tuin op zoek naar iets roods en groens en dat prikt ze er dan wel op. Ze moet ook een jurk aan, want het is warm in Queensland. Nou, ik zie het helemaal voor me. Die jurk wordt bekeken onder het happen. En drinken, want daar zijn ze goed in, die kant op. Hier ook wel, maar dat is toch meer stiekem binnenshuis. Het is hier ook niet warm natuurlijk.

Ik hoop dat ze een leuk kerstfeestje hebben daar in Peregian Springs. Ik hoor het nog wel, want mijn zus is goed in scherpe observaties…..!

.....dat wordt best nog zoeken naar zo'n echte kersttak.....

…..dat wordt best nog zoeken naar zo’n echte kersttak…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)