Cadeautje…..

.....waar blijft de tijd.....

…..waar blijft de tijd…..

‘k Ben pas in november jarig, maar weet nu al wat ik voor m’n verjaardag wil. Een ingelijste foto van deze jongetjes. Liefst in ongeveer dezelfde opstelling, maar dan zoals ze nu zijn. Op een bankje. Hoeft niet in een pretpark, zoals toen. Moet kunnen, toch? Je hebt nog maanden de tijd om ze bij elkaar te krijgen. Als ze even niet aan de studie zijn, op stage zijn of zo, met de band op tournee (!) of met een computerklus bezig zijn. Dat regelen jullie maar even voor je oma…..

2 reacties op “Cadeautje…..

  1. Wieneke

    augustus 13, 2018 at 12:49pm

    Geweldig leuk idee en ik weet zeker dat die jongetjes dat piekfijn voor elkaar gaan boksen voor oma. 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)