Digitaal knutselen…..

Daar zijn mensen op allerlei manieren mee bezig. Leuke manieren dan. Ik reken de figuren die alleen maar digitaal knutselen om dingen in de war te schoppen voor het gemak maar even niet tot het menselijk ras. Nee, anders dus.

Onze dochters zingen allebei in verschillende koren. Het koor van onze jongste dochter heet toepasselijk “Ons-Koor” uit Beekbergen. Het is niet zo’n groot koor van allemaal enthousiaste vrouwen en ze hadden bedacht iedereen maar eens een leuke paaswens te sturen. Ze hadden allemaal een woord gekregen en samen met dat ene woord maakte iedereen een foto van zichzelf. Al die foto’s met elkaar vormde één grote wens.

Ingrid had zelf het woord ‘VOOR’. Dat had ze aan haar 10-hoog balkonhek geplakt met het Mheenpark als achtergrond, terwijl ze zelf om een hoekje keek. Ze stond er maar half op, maar dat vond ze meer dan genoeg.

Hun dirigent had trouwens ook iets moois gedaan! Hij leidt 5 verschillende koren en die heeft ie thuis hetzelfde lied laten zingen. Van al die stemmen heeft ie digitaal één koor gemaakt en dat klonk geweldig leuk! De vrouwen hadden er ineens ook mannenstemmen bij! Mijn dochter zei, dat het wel raar was om in je eentje thuis je partij te kwelen, maar na drie verschillende opnames, vond ze de eerste eigenlijk het meest geschikt voor verzending.

Lex van Delden, de ( strenge !) dirigent van haar koor, is dus wel een poosje druk geweest met zijn 5 koren tegelijk. En ook thuis natuurlijk. Maar hij zal er wel een professionele knutselruimte voor hebben, denk ik. Hij is geen onbekende op dat gebied.

Ik kan niks laten horen of zien van al die activiteiten, want mijn dochter liet het op afstand even horen en zien op haar telefoon, niet zo duidelijk voor mij, maar al die idieeën vind ik erg leuk. En ik heb diep respect voor de kundigheid van de mensen die zo kunnen knutselen.

Ik ben mijn knutselvaardigheden een beetje kwijt, ik heb verdorie overal een vergrootglas bij nodig…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)