Nummer twee…..

Vanmorgen kreeg ik Covidprik nummer twee. Bij de ontvangstbalie hoorde ik, dat ik even langs een dokter moest, omdat er in mijn medicijngebruik iets veranderd was sinds prik nummer een. Dat werd allemaal genoteerd. Toen gevaccineerd, kwartiertje in de wacht om te kijken of ik normaal bleef doen en toen konden we weer weg. Het is toch keurig geregeld allemaal.

De priklocatie, de sporthal en de locatie waar gestemd kon worden, een kerkgebouw lagen aan dezelfde parkeerplaats waar de auto stond, dus dat deed mijn zoon even als nette burger, die niet per post mocht stemmen. We deden meteen wat boodschapjes en moeder was weer uitgelaten. Ook uitgelaten over het feit, dat ’t allemaal zo lekker snel ging.

Ik ben dus optimaal beschermd tegen het virus, neem ik aan. Dat gun ik uiteraard iedereen. En ook dat een beetje snel s.v.p. Ik wil niet zeuren, maar ik wil mijn familie wel weer es allemaal tegelijk zien en niet één voor één…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)