Vroeger…..

was ik niet zo laat, maar dat is tegenwoordig wat minder, omdat ik alle tijd heb. Vandaar dat het hier ” iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen” dit jaar gewoon op 4 januari gebeurt! Ja, de wens is er niet minder hartelijk en gemeend om natuurlijk. En er zijn nog heel wat dagen over die hopelijk best gelukkig kunnen zijn. Met die twintig ministers moet dat toch te regelen zijn. Als ze allemaal maat kunnen houden met al die ontevreden mensen overal.

Ons huis is inmiddels alweer ontkerstend. We hebben het boompje, dat naast de voordeur stond met ronde lampjes erin, nu in de tuin achter gezet en dat staat nog heel gezellig. We laten ‘m gewoon staan, want ’s zomers is ie nét zo leuk! Licht in de duisternis en van de temperatuur trekt hij zich toch niks aan. Klimaatvriendelijke ledlampjes!

Onze familie heeft van corona eigenlijk geen tot weinig last gehad. Dat is mooi en dat kan zo blijven als je oplet en nadenkt. Zo moeten we de winter in ieder geval redelijk kunnen doorkomen. En dan wordt het weer lente! Verheug ik me nu alweer op!

Dus ik herhaal mijn goede wensen! Voor iedereen een goed jaar! Maak er wat aardigs van…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)