Gezond stemmen……

leuke partij...!

Er doen zoveel verschillende partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen hier in Apeldoorn, dat ze hele grote borden moesten neerzetten om de plakkers van de wervingsposters, met de koppen van de lijsttrekkers erop, voldoende ruimte te geven.

“Nou”, dacht een groenteboer uit Zuid, “daar kan die kop van mij nog wel bij!”. Hij liet een poster drukken met de tekst: “Kies voor de échte groenteman!”. En daar dan levensgroot zijn (leuke) hoofd naast, als was hij de fractievoorzitter van de groen(t)e partij. Dat vind ik nou een leuk geintje! Ik denk, dat ik op ‘m ga stemmen ook…….

5 reacties op “Gezond stemmen……

 1. Hansje

  februari 15, 2006 at 11:27pm

  Gweldige vondst!
  En als de gemeenteraad nu een spoedvergadering inlast om ‘passende maatregelen’ te nemen, kun je meteen zien wie er door de mand vallen. Dan is je groenteman nog een prima stemwijzer ook!

 2. brillie

  februari 15, 2006 at 11:54pm

  Ik stem bewust op een partij die niets te maken had met Reesink gebeuren. Nee, die die gasten van super rechts. Want die zijn niet helemaal goed bij hun hoofd. Dat ze toch stemmen krijgen verbaast mij altijd.

 3. els

  februari 16, 2006 at 1:03am

  Heb je nog iets meer keuze in de aanbieding? 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)