Mamma mia…..!

Gisteravond ben ik met ’n clubje vrouwen, vriendinnen van mijn zus, in Ede naar de film “Mamma Mia” geweest. Albert Heijn betaalde de helft van onze kaartjes. Er zaten dus heel wat vrouwen in de zaal, want die doen toch meestal de boodschappen. Het was een vrolijke film met alle bekende ABBA-liedjes en zelfs nummers die ik helemaal niet kende, maar dat zegt niks.

Ik heb Meryl Streep horen zingen en ik vond dat ze dat best goed deed. Ik vind Pierce Brosnan dan weer wat minder goed van stem, maar hij deed erg z’n best en ziet er nog goed uit dus dat scheelt weer. Je komt in ieder geval met een goed gevoel de bioscoop uit en daar heeft Albert Heijn goed werk mee geleverd, want een goedgehumeurde vrouw is een zegen voor het hele gezin.

Mijn zus had van tevoren voor een toepasselijke pastamaaltijd gezorgd (mamma mia, zo lekker!) en dat met die vrouwen samen eten was heel leuk. Laten we eerlijk zijn, je praat toch anders dan wanneer er mannen bij zitten. Zo hebben we gisteravond meteen maar besloten een filmclub op te richten. Uitsluitend bemand door vrouwen vanwege de filmkeuze, die bepalend zal zijn. Voor ons geen Rambo. Zo doe je dat. De eerstvolgende film is ook al bekend: “De Bruidsvlucht”, binnenkort in dat theater.

Wat dat eten betreft en alles er omheen: met een stel vrouwen is in een vloek en een zucht de tafel gedekt, staat het eten op tafel, is na de maaltijd alles zo weer afgeruimd en zit je binnen de kortste keren aan de koffie. En dat alles onder het motto: “Oost, west, thuis is het nog een rotzooi.” Heerlijk…….!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)