American style

Nou, ’t is ‘m gelukt, hè? Lijsttrekker van Leefbaar Nederland , met 89% van de stemmen nog wel. Hij doet zijn naam eer aan. Maar dat hij Leefbaar Nederland een “beweging” noemt, vind ik een beetje eng. Dat zeiden ze namelijk van de NSB ook in de oorlog, geen partij, maar een beweging!

En dan die show, aan het einde van z’n speech, saluerend: “at your service”! Had ie als jongetje al graag militair willen worden? Dat strookt weer niet met z’n geaardheid. En hoe vaak zou hij geoefend hebben voor de spiegel? Het doet mij allemaal iets te Amerikaans aan, maar we zullen zien. Een beetje knuppel in het hoenderhok kan geen kwaad en wat hij zegt over de onderwijzers, verpleegsters en doktoren, het is een open deur, maar daar heeft ie natuurlijk wel gelijk in. En Pim is slim! Woorden zijn woorden, hij zit zelf in de hoek waar het geld zit, woont niet bepaald in een asielzoekerskamertje. Hij zegt, wat iedereen wel eens denkt en dat heeft effect op veel mensen, die al lang op wat actie in de politiek zitten te wachten. Maar of dat nou via een “beweging” moet…..

Ik wist niet, wat ik zou moeten stemmen, volgend jaar en dat weet ik nog steeds niet! Zucht…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)