Spookbeelden……

ik wil er wel een mickey mouse-bel op....!

Ja, gossie, iedereen moet er maar wel aan wennen, dat er vanwege de vergrijzing steeds meer berichten in de krant zullen verschijnen over bejaarden, die iets geks doen en dan tegen zichzelf en anderen tegen hen in bescherming moeten worden genomen. Ik las, dat een, weliswaar Duitse, bejaarde bij het wegrijden van een parkeerplaats zijn vrouw was vergeten. Daar kwam hij na een uur pas achter. Zwijgzame vrouw, denk ik. Die vrouw, 73 was ze, zat inmiddels rillend en verward onder een boom en werd door een andere automobilist gevonden. Volgens het bericht waren de echtelieden weer herenigd.

En in Arnhem reed een vrouw van 75 ’s morgens om 4 uur zonder licht rond. Toen de politie haar vertelde, dat ze toch maar beter even haar lampjes aan kon doen, besloten ze meteen maar om haar even te volgen. Dat was maar goed ook, want ze reed door rood en als spookrijdster een brug op. Vanaf toen had ze geen rijbewijs meer. Gelukkig was het dus nog vroeg en qua ongelukken niet te laat.

Zulke mensen kunnen zich maar beter bij een rollator houden, waarvan minister Hoogervorst heeft beloofd, dat hij ze, voorlopig, zal blijven vergoeden. Net als de incontinentieluiers en de aangepaste bedden.

Nou, ik ga maar even iets gezelligs doen. ’n Filmpje kijken of iets anders ongevaarlijks. Ik moet er nog even niet aan denken, zeg……..!

2 reacties op “Spookbeelden……

  1. Paul

    februari 3, 2004 at 8:31pm

    Geloof me, sommige bejaarden zijn met zo’n ongemotoriseerde rollator nog een gevaar op de weg!

  2. karin

    februari 4, 2004 at 9:36pm

    ze staan in ieder geval altijd in de weg in de supermarkt (het liefst om een uur of half 6, als alle werkenden boodschappen gaan doen!)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)