Voetbalgekte…….

't zal wel een andere club zijn, maar hij of zij zal wel moeten voetballen later.....

Als je veel, érg veel geld hebt word je volgens mij ook een beetje niet goed bij je hoofd. Ik las, dat de vrouw van David Beckham, die rond de 25e februari moet bevallen van haar derde kind, een hele verdieping heeft afgehuurd in een ziekenhuis in Barcelona. Omdat volgens het mediabericht “het koppel niet wil, dat er andere moeders op de afdeling aanwezig zijn” betalen ze het ziekenhuis € 200.000,–. Je kunt het ziekenhuis niet kwalijk nemen, dat ze voor die paar dagen gekte graag de kas even spekken.

Maar wat loopt die voetbalfamilie dan een boel leuks mis! Dat zal in Spanje wel niet anders zijn dan hier, maar juist die verwantschap tussen al die kersverse moeders ( en de vaders natuurlijk) is zo leuk om te zien. Allemaal de ervaring van een bevalling, die bij de een wat eenvoudiger verliep dan bij de ander, de belangstelling voor elkaar en elkaars kind, het meeleven als het kind door omstandigheden nog niet mee mag naar huis. En veel moeders kennen elkaar al van de zwangerschapsgymnastiek.

Mijn dochters hebben, na jaren dus, nog steeds bijeenkomsten met de moeders van hun clubje. Om beurten bij iemand thuis. Gezellig om ervaringen uit te wisselen en ook, dat geven ze ruiterlijk toe, om leuk te vergelijken. “Nou, die van mij is toch wat meer….”vul maar in! Zeggen ze niet hardop natuurlijk.

Dat hebben die Beckhams allemaal niet door hun poenige gedrag. En ze lijden volgens de kranten al aan Beckham-instabiliteit ook. Wees dus maar blij als je gewoon bent en je kind ook. Geld hebben is handig, maar staat ook een hoop aardigs in de weg. Je wordt er verknipt van, ingeknipt misschien wel………

1 reactie op “Voetbalgekte…….

  1. Neneh

    februari 3, 2005 at 9:41pm

    Denk je nu heus dat ze een Beckham inknippen……
    haha
    Nee, ik word er melig van……..wil er niet eens over nadenken!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)