Zet een bom voor je raam vannacht……

Zaterdagavond liep er iemand langs een huis op de Bosweg. Voor een raam van dat huis zag hij toen een bóm staan! Tja, en dan ben je een alerte, intelligente Apeldoorner of je bent dat niet. Hij belde in ieder geval de politie. Ook alert en intelligent schakelde die direct het Explosieven Opruimings Commando in. (In de krant stond: Explosieve, zonder “n”, dus die lopen nóg harder natuurlijk!).

Nou ja, de Bosweg werd afgezet voor alle verkeer, de buren werd gesommeerd hun huis te verlaten en de explosieve jongens gingen op onderzoek uit. Het bleek allemaal nep. De bewoners van het huis, die niet thuis waren, vertelden later dat het om een sinterklaassurprise ging, die overigens al drie jaar voor dat raam stond.

Enfin, Apeldoorn staat landelijk weer es op de kaart, mensen! De Explosieven Opruimings Dienst heeft weer eens geoefend. En dat op de zaterdagavond. Wat dat allemaal niet kóst, zeg……..!

2 reacties op “Zet een bom voor je raam vannacht……

  1. jan

    maart 23, 2009 at 7:02pm

    Apeldoorn staat best vaak op de kaart als ik jouw weblog zo lees. Maar het zijn wel allemaal van die curieuze dingen. Kies je selectief of is er niet meer in Apeldoorn? Ik heb jaren lang in de buurt van Apeldoorn gewoond. Mooie stad maar een beetje gezapig.

  2. els

    maart 24, 2009 at 12:12am

    @jan: Uiteraard vermeld ik alleen de curieuze dingen en dat kun je dus selectief noemen, want verder ben ik hartstikke gezapig, net als onze mooie stad!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)