Belletje trekken nieuwe stijl……

Deze kende ik nog niet, de nieuwste pesterij! Een volle groene container schuin richting een voordeur, aanbellen alsof er brand is, hard weglopen en hopen dat de inhoud bij iemand naar binnen valt. Nou heb ik het reactievermogen van een jonge blom dus dat gebeurde niet, ik heb maar een paar aardappelschillen hoeven rapen. Maar het zal je toch gebeuren dat je niƩt zo snel bent als ik, dan heb je toch een redelijk smerig karwei te klaren.

Er stond natuurlijk een huisnummer op die bak, maar ik neem aan dat de bewoners van dat huis er niks mee te maken hebben. De bakken stonden langs de stoep omdat ze morgen geleegd moeten worden. Het is best een zware bak, dus niet iets dat kleine kinderen uithalen. Een flauwe actie vind ik het. We wonen op een hoek, dus je kunt lekker snel wegkomen. Dus nog knap onsportief ook……….

3 reacties op “Belletje trekken nieuwe stijl……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)