Vrij op naam…..

Onze dochter Ingrid vindt dat haar naam misbruikt wordt. En Henken….tja, daar kennen we er ook wel een paar van, maar die hoor je er niet over. Waarom zou Wilders dat gedaan hebben, die namen gebruiken? Om de “gemiddelde” Nederlander aan te duiden? Voor wie hij zei op te komen?

Nu zijn het ineens de ouderen geworden voor wie hij zich het sterkst maakt en de onderhandelingen laat mislukken. Niet, dat ik dat erg vind, hoor, maar ik ken geen ouwe Ingrid. Wél ’n vitale ouwe Geert…….

2 reacties op “Vrij op naam…..

  1. Puck

    april 23, 2012 at 4:15pm

    Wat ik wel geestig vind, is dat Wilders zijn ‘opkomen voor de Nederlanders’ illustreert met een van oorsprong Scandinavische naam…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)