Vak- en ander werk…..

 

Weet je wat ik eigenlijk het allerleukste vind van een maandagkrant? De sportfoto’s. Daar zijn natuurlijk ook wel eens plaatjes bij, die minder fraai zijn, maar dat ligt dan niet aan de fotograaf. Die legt vast wat er gebeurt. Nee, de mooiste foto’s komen wat mij betreft uit het gedeelte van de krant¬†met de sportclubs gewoon uit de buurt. En dat hoeft dan geen voetbal te zijn, ook mooi, maar er gebeurt natuurlijk wel meer. Ik vind het leuk om de actie te zien van al die mensen, die plezier hebben in hun sport en die de sportfotograaf dan precies op het juiste moment ¬†‘pakt’ met z’n foto. Knap werk vind ik dat. De Stentor drukt ze dan ook lekker groot af, met de namen erbij.

Verder vind ik na ’n weekend met branden, ongelukken, schietpartijen, dood gevonden mensen, inbraken en overvallen de krant iets om snel door te bladeren. Op andere dagen soms ook wel, maar ja, wil je een beetje op de hoogte blijven dan moet je het nieuws wel volgen natuurlijk. Er is niet veel meer aan.

Maar we hebben wel een leuke andere auto en ik heb ook heel voordelig nieuwe kussens op de hoekbank bij de eettafel en dat staat heel leuk. En straks ga ik bloemen halen, want ik heb de ouwe net weggegooid. In de groene bak ja, want zo ben ik dan wel weer…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)