De Wereld Draait niet Door, maar óm……..?

Een groep Vara-leden gaat het programma De Wereld Draait Door tijdens een Roodshow (wel leuk gevonden trouwens!) onder de loep nemen. Als je kritisch naar dat programma kijkt wil de Vara graag met je praten. Tijdens vijf bijeenkomsten in het land moet dat gebeuren.

Om het programma beter te maken zou er antwoord moeten komen op vragen als: “Passen de gasten en de onderwerpen wel bij de Vara? Is er oog voor nieuwe ontwikkelingen? Komt de politiek te veel of juist te weinig aan bod? Is er te veel aandacht voor alleen de Randstad? Wat vindt u van de side-kicks? En wie is uw favoriete Jakhals?”. Enz. enz.

Eigenlijk mis ik een paar vraagjes. “Wat vindt u van Matthijs van Nieuwkerk? Is het een oudere ADHD-er, die zichzelf belangrijker vindt dan zijn gasten? Die hen dan ook nooit laat uitpraten, maar voortdurend in de rede valt, omdat ie ’t beter denkt te weten en wat dat betreft dan ook wel eens gecorrigeerd zou mogen worden? Is er een potje, waaruit zijn kapper betaald kan worden? “.

Oei, ik ben nou wel érg ‘verschillig’, hè…..?

2 reacties op “De Wereld Draait niet Door, maar óm……..?

  1. Paul

    januari 28, 2009 at 7:02pm

    Ik hoop dat ze vragen of Marc-Marie terugkomt.

  2. Menno Nicolai

    januari 29, 2009 at 9:22pm

    Dat kapsel kan me niet veel schelen, maar aan dat voortdurend in de rede vallen erger ik me geweldig. En het moet allemaal zo snel … Laat ze drie gasten minder uitnodigen en een ietsiepietsie dieper gaan. Maar ach, ik vrees dat wij niet echt tot de doelgroep horen 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)